joi, 24 iunie 2010

Rezultate!

Buna ziua,
Am trecut cu bine peste toate testele cu ajutorul lui Dumnezeu, saptamana viitoare urmand sa-i faca ultima verificare a sangelui, dupa care pe 1 iulie ii vor scoate cateterul, necesitand o zi de spitalizare. Dupa acea data, putem sa ne planificam plecarea acasa, in Romania, ce frumos suna si daca nu ati vazut cum arata o mamica si un baietel fericiti, veti vedea peste cateva zile.
In rest nu pot sa mai zic decat multumesc lui Dumnezeu pentru mila aratata fata de noi!
Doamne ajuta si sa ne revedem cu bine!
Gilda si Andrei

duminică, 13 iunie 2010

Buna seara,

Ne-am reintors in spital dupa o saptamana de la externare. Ca de fiecare data nu reusim sa trecem de a 14 zi fara sa ajungem in spital. Sper ca de data asta sa nu stam asa de mult deoarece, in ciuda analizelor proaste Andrei nu a facut temperatura si se simte binisor, un pic ametit.
Am fost anuntata si ca pe data de 22 iunie la ora 8 dimineata trebuie sa ne prezentam la spital pentru examinarea finala a lui Andrei, adica tomografie, ecografie, functionalitatea plamanilor (spirometria) si alte teste pe care le fac ei la final de chimioterapie. Dupa ce vor avea toate rezultatele vor fixa o intalnire cu noi pentru a purta discutia finala. Dar deocamdata, nu se stie nici necesitatea unei alte cure de chimioterapie, asa ca nu putem spune acum cand vom putea veni acasa. Dar asa cum simtim noi, cat de curand.
De aici, din Germania va trimitem o parte din ploi ca am inteles ca in Romania au inceput caldurile insuportabile si noi stam cu caloriferele pornite seara.
Pana la urmatoarele vesti va uram sanatate si Dumnezeu sa va ocroteasca!
Tuturor copiilor vacanta placuta si celor care sunt in examene Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine prin toate!
Andrei si Gilda

sâmbătă, 5 iunie 2010

Din Germania, cu dragoste...

Buna seara,
Am ajuns si la final de cura, multumindu-i lui Dumnezeu, ca si de data aceasta a suportat bine tratamentul, urmand ca duminica sa ne externam. Am fost anuntata, astazi la vizita, de catre medicul curant, ca urmeaza sa se consulte cu prof. pe oncologie daca mai este necesara o alta serie de chimioterapie. Intre timp trebuie sa venim la spital din 3 in 3 zile sa-i verifice analizele de sange si peste 2 saptamani sa repete testul de functionare al plamanilor, care la inceputul chimioterapiei a prezentat un procent doar de 35 %.
Dar momentan, Andrei nu se gandeste decat cum sa treaca timpul mai repede si sa paraseasca cusca, pentru a da de aerul libertatii si doreste sa se recupereze cat mai repede pentru a ajunge acasa.
Pentru toti cei de acasa va transmitem SANATATE si sa ne revedem cu bine cat mai curand!
Gilda