joi, 24 iunie 2010

Rezultate!

Buna ziua,
Am trecut cu bine peste toate testele cu ajutorul lui Dumnezeu, saptamana viitoare urmand sa-i faca ultima verificare a sangelui, dupa care pe 1 iulie ii vor scoate cateterul, necesitand o zi de spitalizare. Dupa acea data, putem sa ne planificam plecarea acasa, in Romania, ce frumos suna si daca nu ati vazut cum arata o mamica si un baietel fericiti, veti vedea peste cateva zile.
In rest nu pot sa mai zic decat multumesc lui Dumnezeu pentru mila aratata fata de noi!
Doamne ajuta si sa ne revedem cu bine!
Gilda si Andrei

3 comentarii:

 1. ce bine suna cand vestile sunt bune.
  LA MULTI ANI pentru Petrica astazi, de Sf Petru si Pavel si la multi ani pentru maine pt. o eroina de mama. Cornelia,Silviu&co

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. CREDEM,DUPA TOT, CA POVESTEA TRAGICA A LUI ANDREI TREBUIE SCRISA .
  PAULA & MIHAI

  RăspundețiȘtergere