joi, 4 martie 2010

Astazi - PRIMA operatie din Germania

Asa cum spuneau vestile de ieri/alaltaieri, medicii au stabilit ca trebuie intervenit chirurgical atat pentru extirparea tumorii de pe coasta, cat si pentru curatarea plamanilor (ambii afectati). Din cate stim noi, cei de acasa, operatia ar fi inceput azi la ora 10 (ora 11 la noi). La ora 17.00 primeam urmatorul sms:


"Acum a terminat (operatia). Au curatat doar un plaman. Tumora cat o nuca. Saptamana viitoare celalalt plaman, daca e ok. Il pregatesc (pe Andrei) pentru ATI (cred ca inseamna terapie intensiva). Gilda (mama lui) intra la el in curand. Profesorul a zis sa ne rugam."


Da, ne rugam!!! Ne rugam si noi, cu totii, de la copii la dascali, parinti, apropiati ai familiei lor, cunoscuti sau necunoscuti care stiu despre acest caz, multi, multi oameni, multe suflete inainte lui Dumnezeu intr-o aceeasi ruga:

"Ai, Doamne, grija de el si da-i sanatate!"

si ne mai rugam si Maicii Domnului, pentru a da putere parintilor acestora greu incercati, spre a nu-si pierde credinta si speranta in singurul Atotputernic.

Ramanem alaturi de ei si asteptam vestile bune, care sigur vor veni, caci Andrei merita sa traiasca!

Eu nu voi intarzia sa va aduc aici toate cate voi afla, voua, tuturor celor aproape de micul, dar puternicul nostru Andrei.

Doamne ajuta!!!

Un comentariu:

  1. La spital nu au internet, motiv pentru care comunicarea ramane la limita "vestilor importante".

    RăspundețiȘtergere