marți, 23 martie 2010

Cele mai bune vesti de pana acum

Buna seara,

Astazi am fost toti trei la spital ca sa discutam despre programul viitor al lui Andrei. Pe Andrei l-am lasat in sala de joaca (gradinita) sa ne astepte si noi am purtat discutia cu doctoritele lui (medicul primar si medicul rezident).
Si au inceput discutia cu vesti bune pntru noi, si anume ca vineri am putea pleca acasa pentru o saptamana, urmand ca imediat dupa paste sa ne intoarcem pt. inceperea tratamentului chimio, dupa care din nou operatia.
Maine va trebui sa-l contactam pe chirurg ca sa ne spuna daca Andrei poate zbura cu avionul sau vom apela la alta modalitate de intoarcere acasa (tren sau masina).
O alta veste buna este ca metastazele din plamanul drept au aceeasi dimensiune ca in ianuarie, deci boala nu a avansat, iar plamanul stang inainte de operatie lucra la o capacitate de 52 % iar acum este la capacitatea de 41%, ceea ce reprezinta o diferenta mica, dar aceasta diferenta poate fi eliminata si chiar depasita daca continua cu exercitiile de fizioterapie.
Nu va pot descrie ce bucurie a fost pe Andrei cand a auzit ca vom pleca acasa si ca isi va petrece Pastele printre cei dragi.

Pana atunci Dumnezeu sa ne apere!

Gilda
Dragii nostri, suntem asa bucurosi ca lucrurile se lumineaza. Va repetam ca va asteptam cat mai sanatosi acasa, atunci cand s-o putea. Nu incetam sa-i multumim lui Dumnezeu pentru grija Lui si sa-L rugam in continuare sa fie cu voi.

5 comentarii:

  1. Cand ma gandesc la Craciunul trecut petrecut impreuna, ma bate gandul sa aranjam si Pastele (daca veniti acasa). Doar sa ne primiti si cu iepurii si cu Tina. Va pup mult!! MULTA SANATATE!!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur din suflet sa citesc astfel de vesti! Nici nu se putea sa fie altfel si sunt convinsa ca asta e doar inceputul unui lung sir de vesti bune. Ne rugam in continuare pentru voi si va asteptam cu drag acasa. Multa, multa sanatate si incredere ca va fi bine! Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu stiu ca te vei face bine si tu continua sa lupti

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur mult ca Andrei se simte mai bine si ca veniti cu bine acasa! Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma rog la Dumnezeu pt tine
    Sper ca te vei face bine
    Tu fi increzator si lupta:X
    Mult noroc in continuare si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere