Voua, tuturor celor care, cu sufletul la gura urmariti vestile de aici, incerc sa va transmit cat mai "curat" ceea ce am primit prin mesajele "mobile" ale lui Catalin.
Ce am inteles eu sunt urmatoarele:
  • Andrei a fost mutat la sectia de chirurgie, deoarece la terapie intensiva nu mai aveau loc din cauza multor urgente si la afirmatia medicilor ca el e binisor;
  • Tuseste, scuipa sange si are un pic de temperatura;
  • Maine vor reveni profesorii sa-l vada, prilej cu care ii vor anunta si data urmatoarei operatii;
  • Moralul lui este la pamant si "are o stare destul de ciudata";
  • Nu a putut manca.
Asteptam cu totii BINELE si ne rugam in continuare din tot sufletul pentru Andrei, dar si pentru parinti. Gilda inteleg ca nu se misca de acolo, iar Catalin, doar pentru rezolvarea vreunei probleme de maxima necesitate. Probabil ca nemaifiind la terapie intensiva Gilda va putea ramane si peste noapte. Sper tare mult sa reuseasca, caci ceea ce ii transmite ea copilului ei fiindu-i aproape, e o mare putere de care Andrei are atata nevoie.

Daca vreti sa le transmiteti ceva, nu ezitati sa folositi rubrica de comentarii de mai jos, de sub postare. A fost setata sa functioneze in cel mai usor mod. E drept ca nu le mai e lor gandul la blogul asta acum, dar stiu ca Gilda isi mai arunca cate un ochi (bineinteles, daca trece pe acasa). Sigur au si ei nevoie de imbarbatari si vorbe bune.
Venit la un moment dat la doamna unde sunt gazduiti dupa ceva... bandaje, Catalin mi-a mai lasat un mesaj scurt, care, ca si celelalte ale lui dealtfel, mi s-a parut tare... speriat, ingrijorat, trist. E firesc. Nici nu ne putem imagina ce e in sufletele lor... Fereasca Dumnezeu pe toata lumea!

Asa ca:

Dumnezeu sa le fie aproape!!!
MULTA SANATATE!!!