vineri, 19 martie 2010

Vestile de ultima ora si cele care nu au aparut la timp


Revin cu vestile la zi, dupa o oarecare absenta, pentru care imi cer scuze fata de voi toti.

Ziua de Vineri,

A adus vesti bune pentru noi, deoarece azi Andrei a facut CT la plamani pentru a vedea care mai este starea lor. Plamanul stang a facut progrese mari si nu exista leziuni pe el, care sa afecteze refacerea completa, iar la cel drept evolutia bolii a stagnat si prezinta aceleasi dimensiuni(mici) a nodulilor, ca in ianuarie.
Astazi, la vizita de seara, a participat si marele prof., care este si Directorul clinicii de copii din Schawabing. Acesta a spus cu sinceritate ca este foarte multumit si uimit, in acelasi timp, de progresele pe care le-a facut Andrei intr-o perioada atat de scurta. I-au promis ca in weekend ii vor da voie sa iasa in curtea spitalului la plimbare si, daca lucrurile merg bine, luni s-ar putea sa-l lase sa doarma la hotel.
Lucreaza foarte mult cu fizioterapeutul Thomas, cu care se intelege foarte bine; in fiecare zi trebuie sa faca exercitii diferite cu Andrei, ca sa raspunda la provocare.
Luni se intalnesc iarasi medicii, sa hotarasca programul pentru saptamana urmatoare si marti ne vor comunica daca se incepe tratamentul chimio sau mai facem o pauza (timp in care, daca va permite starea lui Andrei, vom veni acasa) pana la refacerea completa a plamanului.
Deocamdata ne rugam in continuare la Dumnezeu ca lucrurile sa mearga spre bine si gandurile ne sunt la cei de acasa.
Dumnezeu sa ne miluiasca!
Gilda


INTALNIREA DE MIERCURI


Cu translatorul langa noi am asteptat comisia, formata din Dr. sefa, rezidenta, sora medicala si asistent social.

Pe scurt, ne-au spus ca tumora era vie, inca nu au primit rezultatele de la patologi pentru a ne spune indicele de necroza, exista metastaze pulmonare, si decizia luata de a se opera imediat a fost corecta.

Tratamentul va fi foarte greu, este necesara a doua interventie chirurgicala, pentru curatarea plamanului drept, si poate aparea si necesitatea altor interventii. Nimeni nu poate garanta in cat timp se vor derula lucrurile si nici in ce mod vor decurge. Ei trateaza astfel de cazuri, totul depinde de pacient si de Dumnezeu.



Noi, cei de acasa, ne rugam continuu pentru voi si incercam, in felul nostru sa va fim cat mai aproape. Va asteptam cu mult drag si dor, sa va intoarceti cat mai sanatosi si plini de speranta. Iar DUMNEZEU E PREZENT , langa Andrei si langa voi, intre noi, in jurul si deasupra tuturor.

Doamne ajuta!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu