Buna seara,

Astazi l-au extubat pe Andrei si i-au scos drena de la plamanul stang, primul operat, dar ne-au anuntat ca plamanul in radiografia pe care i-au facut azi arata ca si cum ar avea pneumonie (vorbim de cel stang), la cel drept are in continuare drena. Astazi a facut si gimnastica de recuperare cu fizioterapeuti, odata dimineata si a doua oara dupa-amiaza. Dupa ce l-au extubat am reusit sa vorbim cu el, discutii de genul: " mami, o sa-mi creasca aripi....', "tati, tu o sa pleci acasa sa aduci bani pentru operatia mea" si multe altele. L-am intrebat de unde stie toate astea si mi-a raspuns ca i-au aparut in vis. Nu stia unde se afla si de cand este acolo. A rostit multe vorbe, dar unele din ele chiar nu aveau nici un sens, pot spune ca delira si avea vedenii, probabil de la atata anestezic si somnifere. Sper din tot sufletul ca maine sa-l dea pe sectie sa pot ramane langa el.
Deci copilul, sa zicem, ca de acum incolo incepe sa se refaca dupa cele doua operatii si speram sa nu mai avem alte surprize, insa ne confruntam acum cu alta problema - cea a banilor. In seara asta ne-au anuntat ca tratamentul ne costa 80.000 de euro, fapt care ne-a inmuiat picioarele si ne-a taiat respiratia. Luni ar trebui sa fie consiliul sefilor de departamente, dar pana atunci sa trecem pe la casierie. Nu avem nici noi detalii despre aceasta suma, mai exact ce acopera, tratament chimio + operatie. Maine o sa incercam sa aflam mai multe si sa vedem ce este de facut.
Seara, cand pun capul pe perna,ma gandesc ce surprize imi mai rezerva ziua de maine. Cateodata imi este frica sa ma mai gandesc sau sa ma trezesc.

Nu am cuvinte sa mai continui.

Incerc sa va tin la curent cu vestile si imi doresc cu disperare sa aduc copilul acasa sanatos.

Gilda